Marknadens första ljuddämpare som kombinerar och samtidigt effektivt utnyttjar de bästa egenskaperna hos aluminium och rostfritt stål.

aimZonic™ Triton är en teleskopisk ljuddämpare som är lätt, liten, effektiv och, viktigast av allt, en outslitlig volymskjutare som passar jägare lika bra som sportskyttar.

Där andra ljuddämpare upplevs tunga eller har begränsningar i hur mycket/intensivt du kan skjuta, fungerar aimZonic™ Triton som en outslitlig lättviktsljuddämpare lämpad för alla typer av repeterstudsare oavsett om ditt huvudsakliga intresse är jakt, sportskytte eller intensivt träningsskytte på bana eller i skyttebiograf.

Hemligheten i aimZonic™ Triton är den rostfria, patentsökta, LE-ventilen. Denna “Late Escape”-ventil fördröjer och utjämnar trycket i den första expansionskammaren över pipan innan det därefter tillåts fylla den främre kammaren. Den unika designen av LE-ventilen, med sina inbyggda micro-bafflar, eliminerar behovet av traditionella bafflar och gör den andra expansionskammaren stor, lätt och effektiv!

Ytterligare en fördel med Triton-konceptet är friheten att använda samma ljuddämpare till olika vapen med samma gängning. Skaffa dig en extra Triton ljuddämparfront med den inbyggda LE-ventilen (finns från kaliber .22 upp till .375) och du kan byta kaliber på din ljuddämpare på mindre än 30 sekunder. 

Textalk Webshop
2018-12-15