2007 startades Kronjakt Jakt&Fritid i Märsta strax norr om Stockholm av två jakt och skytte intresserade kompisar. Bland dom första produkterna fanns en ljuddämparserie från Finska SAK, och detta var startskottet för intresset kring ljuddämpare, under första året testades och togs det in i sortimentet fler ljuddämpare från andra tillverkare, och där nånstans föddes iden att ha en sida som var helt inriktad och specialicerad på Ljuddämpare till Jakt och Skytte vapen.

2008 startades sidan Ljuddämpare.Nu och fler tillverkare och ljuddämparserier testades och togs in i sortimentet för att kunna erbjuda dämpare till alla kunder och önskemål.

Under åren har vi med stort intresse följt utvecklingen av dämpare och lärt oss massor av tillverkarna och utvecklarna och speciellt genom att själva ha haft möjligheten att testa dom produkter vi valt att ta in i sortimentet.

Hösten 2015 såldes företaget till Astro Sweden AB och företaget flyttar sin verksamhet till Skara. Ljuddämpare.Nu kommer fortsättningsvis drivas av Janne Nissinen som har varit med från första början och som har ett brinnande intresse och lång erfarenhet av ljuddämpare.

Astro Sweden AB org nr: 556763-6476


Textalk Webshop
2018-12-13